Hoe werk ik

Ik ga er van uit dat alles wat je nodig hebt om te leven vanuit je gevoel, al in jezelf aanwezig is. Jouw intuïtie, jouw innerlijke wijsheid, het is er allemaal al. Voor mij is alles verbonden met elkaar. Ik ben er van overtuigd dat als je kunt leven vanuit je hart, je verbonden bent met je kern en wie je in wezen bent. 

stapelstenen2

Zo werk ik

Als coach stem ik me af, luister, voel en ervaar ik waar het knelt, waar je vastloopt. Samen gaan we op reis, op ontdekking naar je binnenwereld, waarbij ik als gids naast je loop. Tijd en ruimte maken voor jezelf.

Je gaat voelen wat er in je leeft en wat er naar boven wil komen. Contact maken met je eigen verlangens, wensen en behoeftes en ontdekken wie jij in essentie bent. Verbinding maken met je hoofd, hart en je handen.

Tijdens het coachingstraject krijg je inzicht en helderheid en ervaar je bijvoorbeeld meer rust en ruimte in jezelf, je gaat je vrijer voelen. Of je ervaart meer levensvreugde in jezelf of je herinnert je weer wat jouw eigen unieke talenten en kwaliteiten zijn.

klei handen coaching

Mijn werkwijze

Ik nodig je uit om via stem- en lichaamswerk op innerlijk avontuur te gaan waarbij ik gebruik maak van allerlei kunstzinnige en creatieve werkvormen als schilderen, boetseren en tekenen.

Daarnaast werk ik met muziek, stem, visualisaties, meditaties, reiki en gedichten. Niet artistiek, maar authentiek. Het gaat niet om de techniek, maar om het vrij spelen en de helende kracht van de vrije expressie te ervaren. Al spelend op ontdekking en avontuur. Zonder oordeel. Soms stil, soms ingetogen, dan weer uitbundig. Via klank, kunst en beweging jezelf ontmoeten.

De ruimte voelen en ervaren om jezelf te laten zien en horen met alles wat er in je leeft: boosheid, verdriet, maar ook vreugde, speelsheid en liefde. Het mag er allemaal zijn. In alle rust, in jouw tempo. Waarbij ik steeds op jou afstem, wat het beste bij je aansluit of waar de situatie op dat moment om vraagt.

...Het grootste kunstwerk ben jij als mens, een kunstwerk dat je zelf maakt. En in wezen al oorspronkelijk bent. Het is er voor jou. Geef jezelf de ruimte om er echt van te genieten...
Roeland Frank Hoefsloot
Scroll naar top