Coaching voor volwassenen

Zit je niet lekker in je vel? Loopt je hoofd over van allerlei gedachten? Heb je moeite met het aangeven van je grenzen? Merk je dat je je laat tegenhouden door angsten en twijfels? Vind je het lastig om keuzes vanuit je hart te maken? Wil je meer rust en ruimte in je leven? Doen waar je écht blij van wordt?

stapelstenen2

Coaching voor volwassenen

Soms overkomen je dingen in het leven die je uit het veld slaan. Je loopt vast in je werk, relatie of gezin. Je voelt weerstand of weet niet meer welke richting je op mag. Je bent moe en activiteiten kosten je veel energie. Dan is het fijn dat er iemand met je meekijkt en die helderheid en inzicht geeft.

Ik help je graag bij het jezelf beter leren kennen en je bewust te worden van patronen, gedachtes en overtuigingen. We kijken samen naar wat je belemmert om voluit te leven. Ik stimuleer je om de signalen van je lijf te leren herkennen en verbinding te maken met je eigen verlangens, wensen en kwaliteiten. 

Tijdens het traject ga je meer vertrouwen op je gevoel en ervaar je meer rust in je hoofd. Je durft keuzes te maken die goed voelen voor jou en staat meer in je eigen kracht. Je neemt je eigen ruimte in en vanuit de verbinding met jezelf maak je de verbinding met de wereld om je heen.

klei handen coaching

Mijn werkwijze

Het wordt een speelse ontdekkingsreis waarbij jezelf de gids bent en ik naast je loop. Gedachten, gevoelens en ervaringen kunnen worden vormgegeven met allerlei materialen. Naast het gesprek maak ik gebruik van kleur, materiaal, klank, beweging of spel. Je hoeft hiervoor niet creatief te zijn! Het gaat niet om het maken van een mooi kunstwerk, maar om authentiek zijn. Soms zeggen beelden meer dan woorden. Het gaat erom uiting te geven aan wat er binnen in je leeft. Van binnen naar buiten. 

Ik werk vanuit mijn eigen huis, een lichte plek met een hart, waar een fijne energie hangt en waar je je direct thuis voelt. Een plek waarbij je ruimte en tijd kan maken voor jezelf, voelen wat jij nodig hebt. Niets hoeft, alles mag. In vertrouwen en overgave volgen wat zich aandient. Zodat je creativiteit weer mag gaan stromen en jij met alle kwaliteiten voluit tot bloei kan komen.

"De steun die Ellen biedt voelt als een warm welkom, laat mij groeien. Dankbaar voor het proces en de ontmoetingen met mezelf. Er wordt veel aangeraakt. Het heeft mij meer rust gegeven, ik sta dichter bij mezelf en straal dat ook uit naar mijn omgeving"
Reactie van een cliënt
Scroll naar top